“PODROHARENJE” - Novi format zabave u Podroomu

Sponzorirani članak | 7.9.2021. u 13:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Čakovcu treba više smijeha i pozitive, čime bi se složili gotovo svi, a ekipa iz Podrooma odlučila je preuzeti inicijativu i staviti osmijehe na vaša lica.

Ove srijede, po prvi put u Podroom, stiže dnevna doza smijeha i fora, pod nazivom “Podroharenje”. Kako i samo ime kaže, radi se o novom programu namijenjenom da se zdravo nasmijete.

Na probijanje leda stižu jedni od najpoznatijih komičara na hrvatskoj sceni: Vlatko Štampar i Aleks Curać Šarić, inače članovi široko poznatog stand up kolektiva “Lajnap”. Vlatko i Aleks imat će simpatičan zadatak, a to je pod otvorenim nebom nasmijati vas do suza i uljepšati vam sredinu ovog tjedna.

Ulaznice vas čekaju na šanku Podrooma po cijeni od 40 kuna, a prilikom ulaska bit će potrebna COVID potvrda (o cijepljenju ili preboljenju bolesti) ili negativan test izdan od strane zdravstvene ustanove/laboratorija. Testirat će se moći i na samom ulazu pa preporučamo da stignete ranije kako ne biste propustili show.

Pridružite se ovoj, a i nadolazećim stand up komedijama u Podroom Drink&Music Clubu. Podroharenje počinje u 19 sati, a broj mjesta je ograničen.

Jedan sretan dobitnik ili dobitnica će dobiti dvije ulaznice za sutrašnji stand up. Sve što trebate učiniti je tagirati s kim bi željeli ići na stand up i sherati ovu objavu na Facebooku i mi ćemo slučajnim odabirom odabrati jednog sretnog ili sretnu dobitnicu. Dobitnika ili dobitnicu ćemo objaviti sutra ujutro. Ulaznice će se moći podići prilikom ulaska u Podroom.

Označeno u