Pauza.hr, vodeći u naručivanju hrane, od sada i u Varaždinu

Sponzorirani članak | 30.4.2020. u 14:30h | Objavljeno u Sponzorirano

Pauza.hr je vodeći hrvatski servis za naručivanje hrane u Hrvatskoj, a od sad je dostupna i u Varaždinu. Naručivanje hrane Varaždincima će biti znatno jednostavnije: u tek nekoliko klikova na mobitelu ili računalu mogu naručiti dostavu iz restorana u svoj dom ili na posao.

Dostava se može naručiti od 9 ujutro do 23 navečer, tako da možete naručiti sve, od doručka preko gableca i ručka do nečeg za pod zub kad vas spopadne glad u večernjim satima. Budući da Pauza dostavlja i iz McDonaldsa i iz Mlinara, stvarno ćete biti pokriveni od sumraka do zore.

Kako naručiti na Pauza.hr?

Dostavu naručujete u nekoliko jednostavna koraka, preko stranice Pauza.hr ili aplikacije Pauza koja je dostupna za iPhone i Android:

  1. Otvorite stranicu Pauza.hr ili aplikaciju Pauza i upišite svoju adresu. Prikazat će vam se restorani koji dostavljaju na vašu adresu
  2. Odaberite restoran i jela klikom dodate u košaricu.
  3. Odaberite način plaćanja: online plaćanje karticom ili gotovinom
  4. Kad završite narudžbu ona se automatski pokazuje restoranu, a vi dobivate e-mail s potvrdom narudžbe.
  5. Pričekajte dostavljača da vam pokuca na vrata ili nazove u slučaju beskontaktne dostave. Dostavljaču plaćate gotovinom, ako već niste platili online.

Kako biste lakše pronašli jelo koje tražite kod naručivanja možete koristiti i filtere. Filterima tako možete odabrati restorane s popustom ili one u kojima se plaća online. Restorane možete sortirati i po njihovim ocjenama, najbržoj dostavi ili iznosu minimalne narudžbe. Također ih možete pretraživati i po tipu kuhinje koji nude: domaća kuhinja, pizze, roštilj, talijanska kuhinja, meksička kuhinja, kebab itd.

Plaćate li online, možete odabrati i mogućnost da vam dostavljač hranu ostavi pred vratima, tako da ne morate imati nikakav kontakt s njim. Odabir beskontaktne dostave znači i sigurnost na prvom mjestu!

Nakon što završite s jelom, možete ocijeniti restoran i ostaviti svoj komentar na koji vam restoran može i odgovoriti.  A sve to potpuno anonimno jer pri registraciji na Pauzu birate svoje korisničko ime, a ono može biti potpuno različito od vašeg stvarnog imena.

Pauza_u_Varaždinu_1.jpg

Tu je i PauzaGO

Neki restorani nemaju organiziranu vlastitu dostavu, ali zato je tu PauzaGO. Ta usluga znači da hranu dostavljaju posebni Pauzini dostavljači, a restorani koji je nude imaju ikonicu PauzaGO na stranici i aplikaciji. Pauzine dostavljače prepoznat ćete ih po velikim ruksacima u Pauzinoj narančastoj boji, a baš će oni dostavljati narudžbe i iz McDonaldsa i Mlinara. PauzaGO dostava je besplatna za sve korisnike.

Prednosti Pauze

Prednost Pauze.hr nije samo u tome što brže i jednostavnije birate restorane i naručujete hranu, niti u tome što imate veći izbor restorana, nego i u tome što, zahvaljujući ocjenama i komentarima, možete znati koji je restoran i koja jela najbolja.

Uz to, Pauza ima 12 godina iskustva diljem Hrvatske i zna kako da svoje korisnike učini zadovoljnima i sitima. A dođe li do nekog problema u dostavi, Pauza ima uigranu službu za korisnike koja već više od 12 godina uspješno pomaže da hrana dođe do korisnika. Tako i Varaždinci mogu mirno naručivati jer znaju da će njihova narudžba sigurno naći najbrži put do njih.

Varaždin je inače deveti hrvatski grad u kojem je dostupna Pauza.hr. Pauza je krenula u Zagrebu a s vremenom se proširila na Split, Rijeku, Osijek, Veliku Goricu, Pulu, Karlovac i Zadar.

Naruči iz omiljenih restorana na Pauzi. Bez troška dostave i bez minimalnog iznosa narudžbe.

Pauza.hr_logo.png