Osvojite ulaznicu za nastup Željka Pervana na Špancirfestu Foto: Špancirfest

Osvojite ulaznicu za nastup Željka Pervana na Špancirfestu

Sponzorirani članak | 22.8.2017. u 11:00h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

- Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je vjerojatno namjerna i dobro pogođena - kaže Željko Pervan u opisu svog stand-up showa, patriotski nazvanog "Na komadiću Europe", koji će se u sklopu Špancirfesta održati danas na pozornici kod vile Bedeković od 20 sati.

Njega, Željka Pervana, valjda ne treba posebno predstavljati. Čovjek je sinonim za komediju i satiru u Hrvatskoj, a time se bavi još otkada su eterom 101-ice, u gotovo gerilskim uvjetima, žarila, palila, provocirala i povijest ispisivala "Zločesta djeca". Nakon mnoštva uspješnih projekata, koje valjda također ne treba navoditi, jer ih je jednostavno previše, Željko Pervan se trenutačno bavi pretresanjem aktualnih tema koje muče stanovnike našeg komadića (da ne bi rekli "ruba") Europe: EU, umirovljenici, žene, muškarci, političarke i političari, trgovi, fontane, rive, šume, kune, more sinje i to sve čini zbijajući šale bez dlake na jeziku kako bi stvarnost, u maniri najbolje satire, prikazao onakvom kakva ona zaista jest – ponekad bizarnom, ponekad zabavnom, ponekad tužnom, ali u Pervanovoj interpretaciji, uvijek urnebesno smiješnom.

Ulaznice za ovaj prosvjetiteljski show, po cijeni od 40,00 kuna, u prodaji su u sustavu Eventim.

Prva osoba koja pošalje poruku u inbox Facebook stranice Varaždinskih vijesti dobiva ulaznicu za ovaj koncert. Ulaznica se podiže u uredu Turističke zajednice grada Varaždina do 19 sati.

 - Dobitnik ulaznice za današnji nastup Željka Pervana na pozornici kod vile Bedeković je: Domagoj Šantek.