Obiteljska Lumini srijeda donosi najbolje pogodnosti za povratak u školu

Sponzorirani članak | 6.9.2021. u 12:46h | Objavljeno u Sponzorirano

Počela je nova školska godina! Klinci su se vratili u školske klupe, godišnji odmori izgledaju tako daleko, posao se vraća u normalu, a kako bi što lakše prošli kroz ovo lijepo, ali pomalo i stresno razdoblje, centar Lumini donosi još jednu Obiteljsku Lumini srijedu!

Sigurno ste posljednjih nekoliko tjedana kupovali sve potrebno za novu školsku godinu, i povratak na posao, ali isto tako ste vjerojatno nešto i zaboravili. Ne brinite, događa se svima. Zato vas u srijedu, 8. rujna, čekaju posebne pogodnosti i popusti u čak 23 trgovine. Ima tu svega, od odjeće i obuće, kozmetike, satova, nakita, dječjih posteljina pa sve do naočala i kontaktnih leća. Centar Lumini mislio je na sve!

Nemojte propustiti super prilike za uštedu i uputite se put centra Lumini. Sve popuste i pogodnosti pogledajte ispod:

OLS_RUJAN_.jpg

I pogodnosti za sve članove Lumini cluba traju cijeli rujan, a popis trgovina možete pogledati na LINKU. Ako još niste član, svratite do Info pulta od ponedjeljka do nedjelje od 9 do 21 sati i odmah ćete dobiti svoju karticu.

element5-digital-RPjyNMHDrFY-unsplash.jpg

Nakon dobrog shoppinga, svratite i na kavu ili sok u ponovno otvorene kafiće i još jednom provjerite imate li sve s popisa.

Vidimo se u Trgovačkom centru Lumini!

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.