OASIS OF PEACE i VILLA BARBARA Savršeni odmor u carstvu prirode

Sponzorirani članak | 1.3.2022. u 20:54h | Objavljeno u Sponzorirano

Za sve one koji žele odmor usred netaknute prirode pravo mjesto je Villa Barbara. Ova kuća za odmor smjestila se na brežuljcima viničkog vinogorja, na Vinica Bregu, te je okružena vinogradima, voćnjacima i šumom. Vrata prvim gostima otvorila je 2019. godine i od tada do danas u njoj su se odmarali Nijemci, Austrijanci, Rusi, ali i brojni gosti iz svih krajeva naše zemlje. Sve je počelo prije tri godine, kada je obitelj Herceg odlučila staru klijet na Vinica Bregu preurediti u kuću za odmor.

- Primijetili smo da ljudi nemaju više vremena, ni prostora za druženja. Kako smo imali staru klijet na Vinica Bregu, odlučili smo ju preurediti i tako je nastala Villa Barbara - otkrivaju ova obitelj koja, osim što se bavi turizmom, ima i tvrtku za prijevoz s 30-ak zaposlenih.

Bogata okolica

Kuća je uređena s velikom pažnjom na detalje, uz nezaobilazne simbole viničkog kraja poznatog po vinogradarstvu. U sklopu Ville Barbare nalazi se wellness prostor za relaksaciju i opuštanje s hidromasažnom kadom te saunom iz koje se pruža predivan pogled na prirodu i okolna brda. U dvorištu kuće nalazi se biljar, terasa s roštiljem te uređenim boravkom za blagovanju na čistom zraku.

- U blizini kuće nalazi se i ribnjak za pecanje, a u okruženju su vinogradi i putevi za rekreaciju i šetnju. Vinički kraj poznat je i po svojoj povijesti, pa tako se na jednom od brežuljaka Vinica Brega nalaze ostaci starog grada (burga). U blizini je dvorac Opeka i jedinstven arboretum u Europi, zanimlji obelisk iz 17. stoljeća poznat pod nazivom Pranger, brojne kurije, kapelice, ali i spilja Vindija - otkriva obitelj Herceg koja svojim gostima i turistima od prošle godine nudi još jedan “zeleni biser”: Oasis of peace.

”Zeleni biser”

Ova moderno uređena luksuzna kuća za odmor smještena je u okruženju prirode, u malom mjestu Lukavec u ivanečkom kraju.

- Ovdje se, kao ona dlanu, otkriva mjesto čuda - kaže obitelj Herceg i dodaju kako je Oasis of peace idealan izbor za sve ljubitelje odmora uz zelene šume i vinograde daleko od gradske vreve. Iz gotovo svakog prozora kuće i terase prostire se pogled od kojeg zastaje dah, a bonus ove zelene oaze je prostrani wellness za opuštanje i uživanje sa saunom i jacuzzijem. Obitelj Herceg na raspolaganju ima ukupno 14 ležajeva, a razloga za zadovoljstvo imaju jer su ih gosti ocijenili s najvišim ocjenama, a mnogi se i rado vraćaju.

PRONAĐITE NAS !

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

web:https://www.holidayin-croatia.com

oasis_of_peace___2_.jpg

oasis_of_peace___4_.jpg

oasis_of_peace___5_.jpg

villa_barbara_3.jpg

villa_barbara_4.jpg

villa_barbara_5.jpg