Nepogrešivi stil – najpopularnije ženske cipele za sezonu proljeće-ljeto

VVM | 13.4.2023. u 11:59h | Objavljeno u Sponzorirano

Prepoznatljiv stil u ženskom ormaru stvar je individualnog ukusa te omiljene kombinacije boja, materijala i krojeva. Proljeće je već odavno pokucalo na naša vrata, stoga provjerite kakva vas proljetna i ljetna obuća očekuje ove sezone.

Tražite li originalne cipele s visokom potpeticom koje će vam osigurati senzacionalan izgled na spoju ili tijekom večere s prijateljicama? Ili se možda spremate za važan poslovni sastanak i trebate ravne salonke koje će vam pružiti maksimalnu stabilnost, ali i osigurati elegantan izgled?

Bez obzira na to želite li istaknuti svoju ženstvenost ili se u potrazi za ženskom obućom koje će upotpuniti vaš look, donosimo vam najpopularnije i najmodernije modele za proljeće i ljeto koji idu u korak s vašim potrebama. Posjetite online trgovinu CCC ili vama najbližu poslovnicu i sami se uvjerite u raznoliki stil dostupnih modela.

Elegantne ženske cipele na petu, ravna ženska obuća za casual odjevne kombinacije ili moderne modne tenisice; svi ovi modeli čekaju na vas, a na vama je samo da odaberete one koji savršeno odgovaraju vašim potrebama i željama.

Štikle i sandale – omiljena ljetna obuća mnogih dama

Želite li se osjećati lijepo bez obzira na prigodu za koju se spremate? Ženske štikle dat će vam dozu samopouzdanja. Ovo je najženstvenija obuća u kojoj ćete izgledati poput modne ikone. Odlučite se za štikle u neutralnim tonovima koje ćete s lakoćom uskladiti sa svakim vašim poslovnim outfitom. Štikle izražajnih jarkih boja neodvojivi su element večernjeg outfita, a dobro će vam doći i tijekom popodnevnog druženja u gradu s prijateljicama. Osim klasičnih jednobojnih modela dostupni su i oni ukrašeni zanimljivim remenima, kopčama ili drugim ukrasima metalnog odsjaja.

Ako se spremate za šetnju gradom, uživanje na plaži ili idete na obiteljski izlet, ovaj puta štikle zamijenite ravnim udobnim japankama, modernim sandalama ili balerinkama. Zamišljate li se u novim elegantnim sandalama sa zanimljivim remenom koji se veže oko gležnja, u modelima s resama ili s cvjetnim uzorkom? Veliki izbor modela, uzoraka, boja i stilova koji vas očekuju na CCC online trgovini znači da će svaka dama ovdje pronaći par koji savršeno odgovara njezinom modnom ukusu.

cipele-zenske.jpg

Koje moderne ženske proljetne cipele odabrati?

Neke dame vole nositi klasičnu odjeću, druge preferiraju stil koji ideje crpi iz urbanog trenda, treće najviše vjeruju svakodnevnim casual kombinacijama ispreplićući razne modne elemente. Bez obzira na vaše ukuse i želje znajte da ćete na CCC online trgovini pronaći upravo onu žensku obuću kakvu ste oduvijek tražili.

Elegantne ženske ravne cipele dat će dozu seksipila i učiniti da se osjećate samouvjereno. U ovu vrstu obuće ubrajamo balerinke, espadrile i mokasinke. Sva navedena obuća ubraja se u svevremenske klasike koji će odlično funkcionirati u jednostavnim casual kombinacijama s košuljom i chino hlačama, no njome ćete uspješno izgraditi i elegantni te svečani outfit.

Ženske modne tenisice najbolje će vam odgovarati kada idete u dugu šetnju ili u šoping s prijateljicama, dok za aktivnosti na otvorenom ili, dakako, u zatvorenom birajte sportske tenisice renomiranih proizvođača.

Proljetna moda sve nas redovno impresionira svojom raznolikošću i bogatstvom boja, materijala i uzoraka, tako da jedva čekamo vidjeti nove modele iduću sezonu!

Označeno u