Najzabavnija jesen u centar Lumini donosi nagrade, radionice i party! Foto: Pexels

Najzabavnija jesen u centar Lumini donosi nagrade, radionice i party!

Sponzorirani članak | 20.10.2021. u 10:38h | Objavljeno u Sponzorirano

Hladnije vrijeme ne znači da se moramo pokriti dekicom i ostati kod kuće. Jesen nas privlači bojama, mirisima začina, slasticama od kestena i bundeva, a to je i godišnje doba kada više vremena provodimo s obitelji u toplom domu. Kako bi se cijela obitelj zabavila, ali ne i odvajala, pripremili smo vam cool aktivnosti za velike i male.

Uključi se u potragu za najvećom bundevom!

Od 18. do 31. listopada tražimo najveću bundevu! Možda je baš kod vas? Pronađite naaaajveću bundevu i usporedite je s nekim predmetom poput papuče, televizora ili pak stolice – što kreativnije to bolje. Kad su i klinci potvrdili da je to TA prava, pofotkajte je pored predmeta i u komentaru ispod objave nagradnog natječaja 'Potraga za najvećom bundevom!' na Facebook stranici Trgovačkog centra Lumini ' objavite svoju fotku. 5 najkreativnijih osvojit će jedan od pet poklon bonova od 500 kuna! Pravila nagradnog natječaja i sve detalje pročitajte OVDJE.

Kreativne radionice za djecu i odrasle

U subotu i nedjelju, 23. i 24. listopada od 11 – 14 te 16 - 18 sati, tu su kreativne radionice s bundevama. Crtat ćemo, izrađivati bundeve od tanjura i kolaž papira te ih rezbariti u raznim oblicima. Tu je i foto korner koji će uloviti super trenutak s izrezbarenim i ukrašenim bundevama, a isprintanu fotografiju uokvirite i stavite na posebno mjesto.

Monster Party u Twister igraonici

U subotu 30. listopada u Twister igraonici djecu čeka straaaašan party! Monster pinata, Crazy bingo, Glitter pumpkin facepainting, Scary karaoke i Neon disco dance samo su neke od aktivnosti koje traju od 17 do 19 sati. Cijena ulaznice je 80 kn za program u trajanju od 2 sata. Potrebno je unaprijed rezervirati mjesto, a sve detalje pronađite OVDJE. Spooktakularno!

U subotu, 23. listopada od 9 do 21, na šetnicama ispred centra Lumini čeka vas odabrana ponuda malih obiteljskih gospodarstava! Lumini plac donosi domaće proizvode čijom kupnjom možete podržati lokalne proizvođače.

Iskoristite i pogodnosti za sve članove Lumini cluba koje traju do kraja listopada. Detalje provjerite na LINKU.

Jesen je zabavna uz centar Lumini!

I ne zaboravite, ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.