MOVEMBAR - mjesec muškog zdravlja

Sponzorirani članak | 16.11.2021. u 08:38h | Objavljeno u Sponzorirano

Agram life osiguranje i Specijalna bolnica AGRAM pridružili su se akciji Movembar kojom se skreće pozornost na muško zdravlje i važnost redovitih kontrola i pregleda. Najzloćudnije bolesti su rak testisa i prostate, a njihovo liječenje može biti uspješno ako se bolest otkrije na vrijeme.

Iskoristite posebne pogodnosti i tijekom ovog mjeseca ugovorite KLUB ZDRAVLJA BASIC i PLUS policu u Agram life osiguranju i Specijalna bolnica AGRAM vam daruje PSA testiranje. Rezultati testiranje gotovi su isti dan.

"Želimo podsjetiti na važnost ranog otkrivanja bolesti za ishod liječenja, u ovom slučaju prevenciju raka prostate. Ako samo jednu vama dragu mušku sobu - tatu, brata, strica ili prijatelja - nagovorite da ode na pregled, već smo napravili puno i možda nekome spasili život. Zato bez ustručavanja dođite na pregled! Tu smo blizu vas!

PSA je tumorski marker za rak prostate i ne nalazimo ga ni u jednom drugom organu osim u prostati. Određivanje PSA preporučuje se kao screening metoda jednom godišnje kod muškaraca starijih od 50 godina“, istaknula je dr. Jadranka Živković Pavlic, ravnateljica varaždinske Poliklinike Specijalne bolnice AGRAM.

Kontaktirajte nas telefonom ili potražite na adresi!

Agram life osiguranje, Podružnica Varaždin, Zagrebačka 63, 42000 Varaždin.

Tel: 042 500 504 ili 042 409 142

Označeno u