Moć sirove hrane - ciklus radionica u restoranu Stari grad

vv | 18.5.2022. u 16:47h | Objavljeno u Sponzorirano

Neka hrana bude tvoj lijek, a lijek neka bude tvoja hrana... Sve što putem hrane unosimo u organizam, gradi nas i mijenja, a o tome što smo unijeli ovisi naša snaga, naše zdravlje i naš život. Hipokrat, otac moderne medicine

Ako tražite promjenu u prehrani i ne znate odakle početi, ciklus radionica pripreme sirove hrane u restoranu Stari grad Čakovec dat će vam potrebno znanje gdje i odakle na najbolji način započeti s promjenama.

Petra Križaić je detox specijalist i stručnjakinja za sirovu prehranu, a kroz ciklus od četiri radionice educirat će vas o važnosti sirove hrane u prehrani i objasniti što je hrana koja ne podržava naše zdravlje, zašto hranu ne bismo trebali termički obrađivati i kako pripremiti zdravi, prirodni obrok koji će biti zamjena za standardni.

Radionice su namijenjene početnicima koji se prvi put susreću sa sirovom prehranom. Možete izabrati samo jednu radionicu po cijeni od 250 kuna, a možete i cijeli ciklus koji je tematski podijeljen i tada ostvarujete 10% popusta na cijenu.

1. 18.5. u 18,00 sati- sirove juhe, smoothieji i svježe cijeđeni sokovi
2. 25.5. u 18 sati- salate, umaci i namazi
3. 01.06. u 18 sati- glavna jela i prilozi
4. 08.06. u 18 sati- torte i desert

U suradnji s Petrom radionice nadograđujemo s jedinstvenim smoothionicama subotom, svake subote od 21. svibnja do 11. lipnja u vremenu od 9 do 12 sati, na terasi Restorana. Isprobajte zdrave na-pitke po Petrinim recepturama i zatražite ju savjet vezan uz sirovu prehranu, detoksikaciju i naturopatiju.

Dobrodošli u mjesec sirove hrane u Restoranu Stari grad Čakovec!

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme: 040 341 099 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.