Lumini je proslavio FEST dobar rođendan uz puno smijeha i veselja

Sponzorirani članak | 26.4.2022. u 16:52h | Objavljeno u Sponzorirano

Više od 40.000 posjetitelja u 4 dana proslavilo je rođendan Centra Lumini! Zabavljalo se uz dječji cooking show, poklone, mađioničara, karikaturisticu, Scifidelity Orchestra, ali i super rođendanske popuste, humanitarnu donaciju i odlična iznenađenja za sve posjetitelje. Pravi mali festival!

Svaki kutak Centra bio je mjesto zabave i hodnicima je odjekivao dječji smijeh, što je nešto najljepše što su nam naši posjetitelji mogli pružiti za 8. rođendan. Osim dječjeg cooking showa, gdje su vrijedne ručice naučile radile ukusne muffine, izrađivala se i najveća rođendanska 3-D čestitka. Iznenadile su nas i brojne male čestitke kojima su nas naši najmlađi posjetitelji jako razveselili.

DSC09215.JPG

Mađioničar je podigao atmosferu svojim plesnim koracima uz zabavne ritmove za koje su bili zaduženi dečki iz Scifidelity Orchestra. Plesali smo uz note koje su se čule s raznih lokacija u Centru.

Ne smijemo zaboraviti ni vrijednu karikaturisticu koja je drage volje napravila nebrojeno puno vaših karikatura za koje se nadamo da će vas, kad ih pogledate, uvijek podsjetiti na zabavni rođendan!

Veseli žongleri i klaun balonkopobrinuli su se da svaka sekunda rođendana bude prožeta smijehom i veseljem. Super popusti i kolo iznenađenja bili su samo šlag na torti ovog divnooog slavlja.

DSC09271.JPG

Kako bismo pokazali solidarnost i razveselili još nekoga, Centar Lumini uručio je donaciju Udruzi za ranu intervenciju Varaždinske županije. Nadamo se da će ona staviti osmijeh na lice našim najvažnijim članovima društva – djeci – i prenijeti dio rođendanske atmosfere na cijelu godinu.

Hvala svima koji su nam uljepšali rođendan i zabavljali se s nama!