LAG Mura-Drava: Edukativni video u sklopu projekta “Skrivena blaga ruralnog turizma”

LAG Mura-Drava | 12.11.2021. u 09:23h | Objavljeno u Sponzorirano

LAG Mura-Drava trenutno je zajedno s još 5 LAG-ova u provedbi projekta suradnje “Skrivena blaga ruralnog turizma”. Samo ime govori da je projekt vezan uz promociju turističke ponude područja koja su možda do sad bila “skrivena” ali itekako imaju što ponuditi.

Uz ostale aktivnosti kao što su izrada promotivnog video sadržaja, organizacija radionica za potencijalne turističke dionike, organizacija studijskih putovanja, postavljanje photospotova, izrada promotivnih materijala, jedna od aktivnosti je i izrada edukativnih video sadržaja koji na kratak i razumljiv način opisuju neki oblik turizma pogodan za područje na kojem se video snima. Slijedom toga, LAG Mura-Drava snimio je edukativni video sadržaj vezan uz avanturistički turizam, oblik turizma koji je uz europsku Amazonu, rijeke Dravu i Muru, idealan oblik turizma za naše područje.

U videu djelatnici Instituta za turizam opisuju i definiraju avanturistički turizam dok vlasnik i voditelj adrenalinsko-rekreacijskog centra Pozoj dijeli svoja iskustva s ovim atraktivnim oblikom turizma. Naravno, sve je popraćeno prekrasnim kadrovima područja LAG-a Mura-Drava.

unnamed.png

Označeno u
Video sadržaj