Kuća za odmor Holiday home Hygge Nova: Zeleni raj u srcu Međimurja

VV | 7.5.2022. u 20:27h | Objavljeno u Sponzorirano

Kako do nas?
Holiday home Hygge Nova
Železna gora 155
Štrigova
098/936-7254
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kuća za odmor Holiday home Hygge Nova zelena je oaza za savršeni odmor u samom srcu Međimurja. Vlasnici Saša Novak i Mia Vabec prošle godine kupili su staru kuću te je renovirali i uredili s puno pažnje i ljubavi.

Holiday home Hygge Nova nalazi se na u Železnoj gori u Općini Štigova na vinorodnim međimurskim brežuljcima svega 15-ak kilometara udaljena od Čakova. Kuća se proteže na dvije etaže. U prizemlju je kuhinja s prostranom blagovaonicom te veliki dnevni boravak i kupaonica, dok se na katu nalaze dvije spavaće sobe i kupaonica te terasa s koje se pruža pogled na zelene brežuljke i međimurske vinograde, pravi raj za sve zaljubljenike u prirodu.

Uz kuću se nalazi velika okućnica te uređen prostor za zabavu i opuštanje, a uz drvenu kuću, u kojoj ćete pronaći savršen mir od svakodnevnih obaveza, nalazi se i jedinstveni drveni hot tub s funkcijom hidromasaže, u kojem se možete opuštati ljeti i zimi.

U sklopu kuće bit će uređena i kušaona u kojoj će gosti moći kušati nadaleko poznata međimurska vina, likere, rakije, ginove i piva, a uredit će se i suvenirnica jedinstvenih proizvoda od recikliranih materijala, kako bi gosti sa sobom kući mogli ponijeti “komadić Međimurja” sa sobom.