Ulaznice za film "Monkey Man" u CineStaru Varaždin dobio/la je... Foto: Ilustracija

Ulaznice za film "Monkey Man" u CineStaru Varaždin dobio/la je...

Sponzorirani članak | 4.4.2024. u 18:33h | Objavljeno u Sponzorirano

1x2 ulaznice za film "Monkey Man" u CineStaru Varaždin dobio je Emanuel Vuk, čestitamo! Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do srijede, zaključno s datumom 17. travnja 2024. godine u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Nakon što se proslavio u oskarovskom filmu Milijunaš s ulice (Slumdog Millionaire, 2008.), Dev Patel, nominiran za Oscara (Lion, 2016) odlučio se režirati brutalan akcijski film osvete u stilu Johna Wicka, kojem je jedan od producenata dobitnik Oscara Jordan Peele.

Radnja filma inspirirana je legendom o hinduističkom bogu snage i hrabrosti Hanumanu. Patel je u filmu utjelovio mladića poznatog samo kao Kid (Klinac), koji se svaku večer, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu kako bi osigurao opstanak. Nakon mnogo godina potisnutog bijesa, Kid otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite. Dok mu trauma iz djetinjstva ključa, njegove ruke s misterioznim ožiljcima pokreću eksplozivnu osvetničku kampanju protiv ljudi koji su mu uništili život.

Video sadržaj