Knegingrad - već 21 godinu s vama! Foto: Ilustracija

Knegingrad - već 21 godinu s vama!

VV | 4.5.2021. u 13:20h | Objavljeno u Sponzorirano

Knegingrad, jedna od vodećih trgovina građevinskim materijalom na prostoru sjeverozapadne Hrvatske i šire, koja je svoje poslovanje započela još 2000. godine, ove godine obilježava 21 godinu uspješnog rada i poslovanja. Uspješna tvrtka stalno unaprjeđuje i proširuje svoj asortiman kako bi zadovoljili potrebe svojih kupaca, pa tako se u prodajnom centru Knegingrad uz kompletnu ponude građevnog materijala nudi i usluga građevinskog inženjeringa. Također, ljubazno i nadasve stručno prodajno osoblje rado će Vas savjetovati te ponuditi najbolje riješenje za sve vaše upite i nedoumice.

U ponudi preko 3000 artikala

U prodajnom programu Knegingrada nalazi se preko 3000 artikala, od cementa, vapna, armaturnog željeza pa sve do betonskih blokova, svih vrsta cigle, stropne ispune, fert gredice, drvena građa, OSB ploče, crijepovi renomiranih proizvođača, oprema za krovišta, krovni prozori, fasadni sustavi, gotova žbuka, dimnjaci raznih profila, gips ploče, pribor za suhu gradnju, izolacijski materijali (staklena vuna, kamena vuna, stiropor), boje za zidove i još mnogo toga potrebnog za gradnju.

knegingrad_1.jpg

Također, Knegingrad za svoje klijente osigurava i uslugu besplatnog prijevoza i istovara na gradilište kod kupnje veće količine građevnog materijala. 

Iz Knegingrada pozivaju kupce da iskoriste akcije koje su u tijeku, pa tako možete kupiti prirodne i engobirane crijepove, gips kartonske ploče i profile te fasadne sustave.

ipiccy_image.jpg

- Akcijska ponuda fasadnih sustava iznimno je dobro prihvaćena jer je povećanje energetske učinkovitosti, zbog smanjenja troškova, uštede i povećanje kvalitete stanovanja, postalo jedan od prioriteta u gradnji, a sve što je potrebno za energetski učinkovitu gradnju, možete pronaći u Knegingradu - ističe Mišo Ciglar, voditelj prodaje u Knegingradu.

Novost u asortimanu 

Ove godine Knegingrad je uveo novost u prodajni program. Riječ je o 2D i 3D panel ogradama, vrtnim i dvorišnim vratima te pocinčanim i plastificiranim ogradnim pletivima i stupovima. Ogradni paneli su izdržljivi, jednostavni za montažu, estetski lijepo izgledaju, a cjenovno su povoljni te se sve više koriste građivanje igrališta, vrtića, škola i poslovnih objekata, kao i obiteljskih kuća. 

knegingrad_2.jpg

Prodajni centar nalazi se u Gornjem Knegincu, Mavra Schlengera 6, a svaki dan otvorena je od 7 do 126 sati, a subotom od 7 do 12 sati. Sve informacije možete dobiti na broj telefona 042/653-191 i 042/ 653-190, putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Obratite im se s povjerenjem jer uz Knegingrad - graditi je lako! 

Označeno u