Imamo super vijest - vraća se još bolji Lumini shopping fest Foto: Lumini

Imamo super vijest - vraća se još bolji Lumini shopping fest

VV | 20.5.2021. u 17:11h | Objavljeno u Sponzorirano

- Nakon što je prošli mjesec rođendanski Lumini shopping fest bio veliki uspjeh i bilo nam je drago vidjeti vas, naše vjerne posjetitelje, zadovoljne – odlučili smo da je vrijeme za još jedan shopping fest! - poručuju iz trgovačkog centra Lumini.

- Napokon nam je došlo i pravo proljeće i topli, sunčani dani pa je idealno vrijeme za obnoviti garderobu i pospremiti zimske jakne duboko u ormare. Svjetski priznati modni brendovi predstavili su svoje nove kolekcije za proljeće/ljeto 2021., a ako vam treba doza inspiracije, tu je naša rubrika Lumini style. Zaštitno lice Trgovačkog centra Lumini Ana Bacinger prava je 'IT' djevojka, a njezini outfiti uvijek vam mogu poslužiti kako biste vidjeli što je 'in'. Prije nego krenete na Lumini shopping fest, pogledajte njezin romantični boho chic look za dašak proljetne romantike - pozivaju iz trgovačkog centra Lumini.
Od 21. do 23. svibnja u Luminiju vas čekaju opasno dobri popusti u čak 20 trgovina.
- Nazovite prijateljicu, povedite mamu, obavijestite dragog i pripremite se za vikend shopping koji će se itekako isplatiti, a čeka vas i malo iznenađenje kako bi predahnuli od super shoppinga! Ako potrošite minimalno 100 kuna u centru Lumini, pokažite račun na našem info pultu i preuzmite kupon za besplatnu kavu u Leggieru! Gratis kava vas čeka u subotu i nedjelju, 22. i 23. svibnja, dok traje Happy hour - od 11 do 12 sati i u periodu od 14 do 15 sati. Vjerujte nam kad vam kažemo – Lumini shopping fest je THE best! - zaključuju u poznatom trgovačkom centru.

SHOPPING_FEST_SVIBANJ.jpg

Označeno u