ELEKTROSTROJARSKA ŠKOLA VARAŽDIN Obrazovni programi kao garancija za dobar posao Foto: ESŠ/Nova grupa polaznika osposobljavanja CNC operatera

ELEKTROSTROJARSKA ŠKOLA VARAŽDIN Obrazovni programi kao garancija za dobar posao

Sponzorirano | 30.9.2022. u 18:52h | Objavljeno u Sponzorirano

Osigurajte na vrijeme vaučere za besplatno obrazovanje! Mogu ih koristi i zaposleni i nezaposleni za programe osposobljavanja i usavršavanja, a sve kako biste stekli znanja i vještine potrebne za razvoj karijere ili lakše pristupili tržištu rada.

Elektrostrojarska škola Varaždin upisuje u programe obrazovanja odraslih - smjerovi u prekvalifikacijama i doškolovanju u trogodišnjim i četverogodišnjim zanimanjima, osposobljavanja te usavršavanja.

Upisati se možete u Elektrostrojarskoj školi Varaždin, Hallerova aleja 5 - od ponedjeljka do petka - od 7 do 15 sati. Dodatne informacije možete dobiti na telefon 042/200-913 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Kvaliteta i prepoznatljivost

Edukaciju odraslih osoba Elektrostrojarska škola Varaždin započela je još 1963.godine i sve do danas sinonim je za pružanje kvalitetne obuke iz raznih područja tehničkih znanosti. Tečajeve te programe osposobljavanja i usavršavanja iz godine u godinu ESŠ prilagođava potrebama tržišta rada.

Od brojnih programa cjeloživotnog obrazovanja ove su godine najtraženija zanimanja elektroinstalatera i bravara, dok je prošle godine na samom vrhu liste bilo zanimanje elektrotehničar. Prve grupe jesenskih polaznika već su se našle u školskim klupama - zavarivači i CNCoperateri spremni za stjecanje novih znanja i vještina.

Ne propustite priliku izabrati najbolji tečaj za vaše potrebe, bilo da ste u potrazi za poslom ili se želite usavršiti u nekom području. Osim toga, tu je i dodatna pogodnost - besplatni vaučeri za polaznike.

 "Primarni cilj obrazovanja odraslih je da se osoba nakon završenog programa može i zaposliti. S obzirom na velik broj zadovoljnih tvrtki koje svoje zaposlenike šalju k nama na usavršavanje, kao i samih korisnika, možemo garantirati da iza naših programa stoji ozbiljna priča." Igor Kos, ravnatelj Elektrostrojarske škole Varaždin.

DSC_3331.jpg

Vaučeri za besplatno obrazovanje

Besplatni vaučeri namijenjeni su i zaposlenim i nezaposlenim osobama za programe osposobljavanja i usavršavanja. ESŠ, uz stalno izradu novih programa, trenutačno nudi:

- Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije postavljanje pametne javne rasvjete

- Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije upravljanje mobilnim robotima

- Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije web programiranje

- Upravljanje IoT sustavima

Elektrostrojarska škola širi broj dostupnih programa pa redovito posjećujte web stranicu https://ess.hr/icu!

Oglas_Icu_2022.jpg