Djeca iz udruge Ane idu na zaslužene ljetne praznike

vvm | 17.6.2024. u 09:32h | Objavljeno u Sponzorirano

Ono što se je činilo daleko, sada je blizu - stižu školski praznici. Upravo školski praznici su bili tema radionice u udruzi Ana iz Varaždina. Djeca su uživala u prepričavanju kako im je bilo na prošlim školskim praznicima i o planovima za ovo ljeto. Kao i na svakoj radionici, djeca su bojala, crtala i počastila se sa slatkišima. 

Ana Duga, predsjednica udruge Ana kaže da gotovo svake subote od 10-12 održavana radionica za djecu, nekad s određenom temom, a nekad je radionica bila za slobodno izražavanje. Kroz ljeto planiramo nastaviti s održavanjem radionica za djecu. Osim radionica svakodnevno se je pomagalo djeci u okviru programa "Dajmo im šansu" da razumiju školsko gradivo.  Ništa toga ne bi bilo bez podrške brojnih donatora i sponzora, a kojima se i ovom prilikom zahvaljujemo.

IMG_20240615_110527.jpg

Sponzori i donatori u 2024 godini su:

JANAF iz Zagreba,  BabyLand iz Varaždina, ALPHA-M d.o.o. iz Varaždina, Općina Podravska Moslavina, Grad Opuzen, Maro Bore -restoran Kamenice iz Dubrovnika, Prima commerce iz Bjelovara, IKS LOG d.o.o. iz Varaždina,  Željko Špan iz Virja, Melita Vrkić Hajsok iz Vidovca, Antun Mrzlečki iz Varaždina, Josip Majić - UNIKAT ATELIER GALERIJA MAJIĆ iz Slavonskog Broda, Ana Rilović iz Radovčića, Valentina Vukalović iz Novog Marofa, Želimira Marin iz Rijeke, Krunoslav Duga iz Novigrada Podravskog, Doran Vivoda iz Buzeta, Adrian Čajić iz Novog Vinodolskog, Zoltan Vaštag iz Varaždina, Iva Šimunić Novigrad Podravski, OPĆINA MARKUŠICA, Nenad Ivančan, Ivana Bujan iz Gornjeg Kućana, Daliborka Džinić -TRANSKOP iz Ludbrega, Nevenko Kušević iz Varaždina, Dražen Priher iz Cargovca, Andrijana Tomić iz Varaždina, Dragan Sačer iz Vinograda Ludbreškog i Branka Kos iz Ludbrega. MetaloPlast iz Bartine, Zdenka Vrabec iz Donje Voće, Stolarija-pilana Antun Pečenec iz Kapele Podravske, Anita Šegrt iz Varaždina, Doran Vivoda Buzet, Općina Jalžabet, općina Ljubešćica, koprivničko-križevačka županija, općina Bednja, Lovrinac d.o.o. iz Splita, Božo Janković Mlin i pekarnica Janković iz Brodskog Stupnika, Anton Lovrić - Slavonski Brod, Tomislav Zeko - Varaždin, Ljerka Kovač Mioč - Varaždin, Varaždinska županija, Melani Živko - Varaždin, općina Vinica, Branka Barbir - Varaždin, Božica Vrbek - Trnovec Bartolovečki, Gabrijela Marković - Prigorec, Ivanec, Šinjori Barbershop - Varaždin, Marko Orešković - Varaždin, 

Ovom prilikom pozivamo i Vas koji ovo čitate, da podržite svojom donacijom ili sponzorstvom rad udruge Ana iz Varaždina na žiro-račun: HR1623900011101339717. Sve što su u udruzi Ana do sada radili može se vidjeti i na Internet stranici: www.udrugaana.hr, a ukoliko im se želi netko obratiti ima e mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.