Međimurska hiža Čakovec i Stiv Kahlina, čokolatijer i suvlasnik višestruko međunarodno nagrađivanog brenda TAMAN Artisan Chocolates, pozivaju sve ljubitelje čokolade na radionicu vođene degustacije Upoznajte Čokoladu, a mi jednog sretnog dobitnika ili dobitnicu vodimo besplatno.
Sve što trebate je ostaviti komentar na poveznici za ovaj članak na našoj Facebook stranici i tagirati osobu s kojom dijelite strast prema čokoladi, a mi ćemo jednog sretnog dobitnika ili dobitnicu izvući slučajnim odabirom te do 14 sati objaviti ime dobitnika ili dobitnice. Radionica se održava u subotu, 9. veljače, od 10 do 12 sati u restoranu Međimurska hiža Čakovec.
Cilj ove degustacijske radionice je približiti ljudima čokoladu kao jednu od najkompleksnijih prehrambenih namirnica kako bi prepoznali njezinu kvalitetu ali i bolje razumjeli raznolikost i bogatstvo okusa čokolade. Kroz usporednu degustaciju različitih čokolada ljudima približavamo kakaovac kao bazu okusa čokolade, proizvodne procese prilikom njezine izrade, temeljne razlike prema sastavu i namjeni čokolade, povijest i načine upotrebe čokolade, različitost njezinih okusa i opće razumijevanje važno za prepoznavanje kvalitetne čokolade.