Dijelimo ulaznice za film "Winnie the Pooh: Krv i med 2" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 28.5.2024. u 08:00h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Winnie the Pooh: Krv i med 2". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do srijede, zaključno s datumom 10.06.2024. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Pet mjeseci nakon ubojstava u šumi, Christopher Robin se pokušava vratiti svom redovnom životu – radeći u bolnici dok redovito pohađa terapije kako bi se nosio s PTSP-om. U međuvremenu, timovi za potragu poslani su u šumu kako bi lovili navodna čudovišta za koja je Christopher tvrdio da im je pobjegao, dok većina zajednice ne vjeruje njegovoj “čudovišnoj” priči i smatraju ga ubojicom skupine djevojčica u šumi.

Tijekom terapijskih sesija, Christopher se prisjeća incidenta iz djetinjstva kada je grupa nestala grupa djece, svi su oteti tijekom Christopherove rođendanske zabave.

U isto vrijeme Pooh, tražeći osvetu, zajedno sa svojim zastrašujućim prijateljima zvijerima, Owlom i Tiggerom, počinje ubijati Christopherove odrasle prijatelje iz djetinjstva jednog po jednog, kulminirajući konačnim obračunom na zabavi na kojoj Christopher privlači zvijeri natrag u šumu kako bi riješili stari račun jednom zauvijek.

Video sadržaj