Dijelimo ulaznice za film "Otpisanci" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 5.10.2022. u 09:01h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Otpisanci". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 19.10.2022. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Op i Ed su brat i sestra - slatke, krznene životinje u obliku krafne koje žive na Galapagosu. Ova dva ljupka stvorenja igrom slučaja krenu na put kroz vrijeme, od 1835. pa sve do sadašnjosti. Tamo otkrivaju sva čuda modernog svijeta i upoznaju malog psa koji im pokušava pomoći da shvate gdje se uopće nalaze. On ih odvodi u muzej u kojem saznaju, na svoj užas, da je njihova vrsta izumrla davne 1835. - odmah nakon što su njih dvoje upali u kobni vremenski cvijet. Op i Ed shvaćaju da se moraju vratiti u 1835. i spasiti svoje, samo kad bi još malo pripazili da ne mijenjaju tijek povijesti…