Dijelimo ulaznice za film "Nepodnošljiva težina golemog talenta" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 26.4.2022. u 16:37h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Nepodnošljiva težina golemog talenta". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 11.05.2022. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Film je sniman u Dubrovniku, a uz oskarovca Nicolasa Cagea u filmu gledamo i Pedra Pascala, najpoznatijeg po ulogama u serijama Igra prijestolja i Narcos.

Nick Cage je u ulozi glumca koji očajnički želi dobiti ulogu u filmu Quentina Tarantina. Dok pokušava ostvariti svoju želju, privatno se bori s kćerkom koja odrasta u zahtjevnu tinejdžericu i pokušava popraviti odnos s njom. U filmu se obračunava i s egoističnim Cageom (samim sobom) s početka '90-ih kojeg optužuje da je kriv za cijeli niz loših filmova koje je snimio i koje su ga dovele na B listu popularnosti, ali i do ruba bankrota.

Video sadržaj