Dijelimo ulaznice za film "Mračna kći" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 4.1.2022. u 14:50h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Mračna kći". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 19.01.2022. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Redateljski debi Maggie Gyllenhaal, temeljen na istoimenom romanu Elene Ferrante. Film je dobitnik mnogobrojnih nagrada, uključujući i nagradu Golden Osella za najbolji scenarij na festivalu u Veneciji, uz nominacije za ovogodišnji Zlatni globus.

Temeljen na uspješnom romanu talijanske spisateljice Elene Ferrante, radnja prati sredovječnu ženu čiji će se ljetni odmor uz more, nakon što postane pomalo opsjednuta mladom majkom i djetetom koje promatra, pretvoriti u mračnu sagu suočavanja s demonima prošlosti, odnosno propitkivanje sebe kao majke. Glavnu ulogu tumači oskarovka Olivia Colman, a u ostalim ulogama pojavljaju se jednako impresivna glumačka imena, kao što su Jessie Buckley, Dakota Johnson, Ed Harris, Peter Sarsgaard, Dagmara Dominczyk i Paul Mescal.