Dijelimo ulaznice za film "Kaamelott" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 30.11.2021. u 18:00h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Kaamelott". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 15.12.2021. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Nastavak kultne serije redatelja Alexandrea Astiera o nesvakidašnjoj verziji legende o vitezovima okruglog stola.

Deset je godina prošlo otkad se Arthur odrekao prijestolja i nestao nakon što ga je predao bivšem prijatelju Lancelotu, koji je od tada nad kraljevstvom uspostavio strašnu vladavinu. Vitezovi okruglog stola su se raspustili i u nekoliko navrata pokušali jadne bljeskove otpora protiv Lancelota. Svi se pitaju što se s Arthurom zapravo dogodilo, od Lancelota (koji mu želi smrt) pa sve do potlačenih malih ljudi (koji žele da se vrati). No, želi li se Arthur doista vratiti u Kaamelott kako bi još jednom pomogao tim budalama i povratio prijestolje koje mu pripada?