Dijelimo ulaznice za film "Igra ljubavi i mržnje" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 28.12.2021. u 17:24h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Igra ljubavi i mržnje". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagirati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 12.01.2022. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Lucy Hutton oduvijek je vjerovala da srdačna djevojčica može steći menadžersku poziciju. Ponosi se time što je na poslu svi vole - osim dojmljivog i savršeno odjevenog Joshue Templemana. Kada zaglave u istom uredu, upletu se u neodoljivu igru nadmetanja. Igraju igru pogleda, igru zrcala, igru poslovnog pravilnika, a Lucy ne može dopustiti da je Joshua i u jednoj pobijedi - a pogotovo kada im se oboma ponudi važno promaknuće. Ako Lucy pobijedi, postat će Joshui šefica. Ako izgubi, dat će ostavku. Zašto se onda preispituje?