Dijelimo ulaznice za film "Crni demon" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 13.6.2023. u 18:12h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Crni demon". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 28.06.2023. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Josh Lucas (Ford v Ferrari, Yellowstone) ima glavnu ulogu u ovom napetom horor trileru redatelja filma "Rambo: Do zadnje kapi krvi".

Idilični obiteljski odmor naftnog magnata Paula Sturgesa (Lucas) pretvori se u noćnu moru kada se iz dubina oceana pojavi masivni megalodon poznat po imenu Crni demon, koji je spreman učiniti sve kako bi zaštitio svoj teritorij. Nasukani i pod stalnim napadima, Paul i njegova obitelj moraju nekako pronaći način kako se vratiti na kopno prije nego što ih ponovno napadne u ovoj epskoj bitci između čovjeka i prirode.