Dijelimo ulaznice za film "Barb i Star na putu za Vista del Mar" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 6.4.2021. u 17:19h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Barb i Star na putu za Vista del Mar". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti u CineStaru Varaždin isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 21.04.2021.

O FILMU:

Glumice i scenaristice Kristen Wiig i Annie Mumolo, kreativni tim koji stoji iza velikog hita Djeveruše, kojima se priključio i Jamie Dornan iz 50 nijansi sive, predvode glumačku ekipu komedije o prijateljstvu koje svi želimo, i putovanju koje svi trebamo.

Dvije najbolje prijateljice, Barb i Star, prvi put u životu napuštaju svoj gradić Midwestern kako bi otišle na odmor u Vista Del Mar na Floridi, gdje se uskoro nađu usred avanture, ljubavnih problema i zločinca koji želi ubiti sve u gradu.

Video sadržaj