Dijelimo ulaznice za film "Banda čupavih repova 2" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 16.7.2024. u 11:10h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Banda čupavih repova 2". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do srijede, zaključno s datumom 31.07.2024. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Zabavna obiteljska avantura koju ne smijete propustiti ovog ljeta.

Život je postao malo previše zahtjevan za Megi Kopačević, poznatoj i kao Borbena vombatica. Dok je stopa kriminala Skrivenog grada na najnižoj razini ikada, ona je sada zauzeta više nego ikad, provodeći dane pomažući u odčepljivanju odvoda i podnošenju poreznih prijava umjesto spašavanja svijeta. Ovo nije ono za što se prijavila! Kada zli tehnološki genij prijeti zarobljavanjem cijelog grada u savršenoj metaverse simulaciji, Megi i Sweetie udružuju snage kako bi još jednom spasili dan, ali hoće li ovo biti posljednji junački pothvat ovog dinamičnog dvojca?

Video sadržaj