Back to school uz Lumini nikad nije bio veseliji i šareniji Foto: Pixabay

Back to school uz Lumini nikad nije bio veseliji i šareniji

VV | 27.8.2020. u 13:28h | Objavljeno u Sponzorirano

Službeno je! Ljetni praznici nam polako dolaze kraju i pred nama je nova školska godina. Iako još uvijek možete uživati u toplim dugim danima i provoditi ih izvan doma, prikrada nam se povratak u školske klupe.

I to nije ništa od čega treba strepiti ili priželjkivati da nije tako blizu, ako napravite dobar plan od početka. Zato smo za vas pripremili kratki popis kako bi sve prošlo lakše. Bilježnice i školski pribor stvari su koju većina djece voli birati – sjetite se kako je vama bilo kad ste bili mali i sa srećom razmišljali hoćete li bilježnicu na Minnie ili prekrasnog jednoroga za novu školsku godinu.

A tek sve te šarene bojice, flomasteri, šiljila, trokuti, naljepnice...kao da ste zakoračili u skriveni svijet u koji odrasli nemaju pristup. Torba nije bila ništa manje važna – njome ste mogli pokazati jeste li veliki fan nogometa ili pak automobila, volite li cvijeće ili vjerujete u vile. Tako je i sada pa kad vaše dijete zakorači u naše trgovine, dajte mu vremena za proučavanje i biranje jer je ovo najveselije doba u njihovom životu.

education-908512_1920.jpg

A kad je školski dio gotov, dolazi na red odjeća i obuća. Kako proteklih mjeseci nitko od nas nije imao priliku previše pokazati svoj stil, pravo je vrijeme i za to. Neka vaši klinci i klinceze zablistaju u tenisicama koje su gledali od proljeća, haljini koja kao da je stvorena za prvi školski dan i majicama na najdraže animirane likove.

Kako bi vam u svemu tome pomogli, pripremili smo brojne popuste i pogodnosti, a čak i Facebook nagradni natječaj! Back to school ponuda, u odabranim trgovinama, spušta cijene i za 50 posto, a vi samo morate doći odabrati svoje favorite – od školskog pribora, odjeće i obuće, autosjedalica, ruksaka, satova, naočala pa sve do mobitela i čak dječjih soba!

Imate li prvašića, nemojte propustiti sudjelovanje u nagradnom natječaju

Što vam je činiti? Pratite naše objave na Facebook stranici i u komentar ispod poziva na sudjelovanje nam napišite čemu se vaši prvašići najviše vesele zbog početka škole. Natječaj traje od 28. kolovoza do 6. rujna, a čak 20 od vas će osvojiti poklon bon za shopping u vrijednosti od 300 kuna! Pobjednici će biti odabrani nasumično putem random.org.

back-to-school-2629361_1920_pixabay.jpg

Svratite od 28. kolovoza do 6. rujna u Lumini i pronađite sve što vam treba za najveseliji povratak u školske klupe.