Ana Bacinger izabrala divne komade za poslovni trendi look

Sponzorirani članak | 2.4.2021. u 09:48h | Objavljeno u Sponzorirano

Zaštitno lice Trgovačkog centra Lumini, modna stilistica i blogerica Ana Bacinger, nije propustila priliku kako bi odmah pogledala nove proljetne kolekcije svjetski priznatih brendova koje su stigle u Trgovački centar Lumini.

Nakon što je već izdvojila komade za romantičan proljetni styling, Ana je sada pokazala kako 'isfurati' trendi poslovni look. Poslovna elegancija već neko vrijeme ne mora biti 'stroga' već je dopušteno poigrati se s casual komadima.

Možda bi vam prije nekoliko godina bilo čudno vidjeti tenisice na odijelo, ali sada je to više nego poželjno jer udobnost sve više dobiva na cijeni. A ako je nešto udobno, ne znači da ne može biti dio formalnog outfita, a Ana je to i dokazala ovim trendi poslovnim lookom koji spaja najbolje od oba svijeta – eleganciju i udobnost.

Ženska odijela nikad nisu bila popularnija, kao i karirani uzorak i prugice, a kada se sve to spoji u jedno, dobit ćemo prekrasno odijelo koje zaista izgleda sjajno! Uz grafičku majicu s natpisom i blijedoružičaste tenisice look je skoro pa gotov. Ana nije zaboravila ni na stylish sunčane naočale i dodala je jedan od najpoželjnijih modnih dodataka: clutch torbicu. Nemojte se bojati biti drugačije!

lumini_01042021_Ana_Bacinger_x_Lumini_travanj3.jpg

Kupi look: odijelo Bershka (sako 299,90 kn, hlače 199,90 kn), pamučni pulover Scotch&Soda 599 kn (Europa 92), tenisice Nike 849 kn (Buzz), torba New Yorker 129 kn, sunčane naočale Tom Ford 2.920,00 kn (Ghetaldus)

Ovo je samo mali dio iz ponude novih proljetnih kolekcija koje su stigle u Trgovački centar Lumini pa nemojte propustiti priliku i osvježite svoju garderobu nekim od trendi komada svjetski priznatih modnih brendova.

Nemojte zaboraviti ni naš Facebook nagradni natječaj ‘Lumini poklanja proljetni shopping!’ koji traje do 4. travnja. Pronađi ružičasti zid u atriju centra, pokaži nam svoj styling i možeš osvojiti jedan od 6 poklon bonova od 500 kuna! Priprema, pozor... STRIKE A POSE ??

Čuvajte sebe i svoje najmilije.

I ne zaboravite: Ostanimo odgovorni u shoppingu

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.