Županijska organizacija Mladeži HDZ-a Varaždinske županije proglašena najboljom u Hrvatskoj Foto: HDZ

Županijska organizacija Mladeži HDZ-a Varaždinske županije proglašena najboljom u Hrvatskoj

VV | 16.9.2020. u 10:00h | Objavljeno u Aktualno

U subotu, 12. rujna, u znatno drugačijim okolnostima i uz poštivanje svih epidemioloških preporuka uslijed globalne pandemije COVID-19, održan je Nacionalni dan Mladeži Hrvatske demokratske zajednice na kojem je obilježena 30. obljetnica utemeljenja Mladeži HDZ-a.

Članicama i članovima Mladeži HDZ-a su se uvodno obratili predsjednik Hrvatske demokratske zajednice i Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, predsjednik Mladeži HDZ-a Ivan Vidiš, predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a Mario Kapulica, predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić, zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler i državna tajnica za demografiju i mlade Željka Josić.

Nakon uvodnih govora, uslijedila je dodjela nagrada članicama i članovima Mladeži HDZ-a na temelju odluke stručnog povjerenstva. Nagrade su uručili predsjednik HDZ-a Andrej Plenković i predsjednik Mladeži HDZ-a Ivan Vidiš.

Za najbolju županijsku organizaciju izabrana je Mladež HDZ-a Varaždinske županije, a u ime županijske organizacije nagradu je preuzeo predsjednik organizacije Tin Jurak.

- Hvala svima koji su prepoznali naš rad, naš trud, naš entuzijazam, našu energiju. No, tu nećemo stati. Osvojena nagrada poticaj je da na čvrstim temeljima izgrađenim u sadašnjem mandatu u budućnosti izgradimo još bolju županijsku organizaciju. Najveća hvala onima koji su za osvojenu nagradu najzaslužniji - članice i članovi Mladeži HDZ-a Varaždinske županije. Također, veliko hvala vodstvu HDZ-a Varaždinske županije na čelu s predsjednikom Anđelkom Stričakom, vodstvu HDZ-a grada Varaždina na čelu s predsjednikom Damirom Habijanom i predsjedniku Odbora za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku HDZ-a Varaždinske županije Ivanu Salopeku na potpori u svim našim aktivnostima i inicijativama -  poručio je Tin Jurak prilikom dodjele priznanja.

mladez_hdz_priznanje.jpeg