Kišić: Čehok koristi tešku situaciju tvrtke VIKO za skupljanje jeftinih političkih poena

VV | 25.5.2017. u 19:10h | Objavljeno u Aktualno

Iz varaždinskog SDP-a, odnosno Izbornog stožera Alena Kišića, reagirali su na jučerašnju presicu Ivana Čehoka ispred Aquatehnike te na današnji posjet tvrtki VIKO.

Priopćenje iz Izbornog stožera prenosimo u cijelosti:

“Nakon jučerašnjeg performansa koji je gospodin Čehok izveo u Aquatehnici, a o čemu je i povjerenica Đula rekla kako je apel upućen na pogrešnu adresu, danas je u svrhu svoje izborne promidžbe odlučio posjetiti tvrtku VIKO i svoju kampanju voditi na sudbinama ljudi koji su preko noći ostali bez svega.

Budući da gospodin Čehok nije gradonačelnik te se nalazi u kampanji za 2.krug lokalnih izbora, smatramo kako je riječ o prikupljanju jeftinih političkih poena. Vjerujemo kako će, bez obzira tko bio gradonačelnik grada Varaždina, dati svoj maksimalan doprinos da se pomogne tvrtki VIKO i zaposlenicima. Problemi u gradu su svakodnevni i svi se slažemo da ih treba
rješavati, poput problema s prostorima koje su mi danas iznijele varaždinske udruge na Danima otvorenih vrata (o čemu nismo slali priopćenja ni zvali medije). Rješenja se moraju nalaziti sustavno, promišljeno i s realnim mogućnostima u što kraćem vremenskom roku .

Mesijanski posjeti koji trenutno baš nikako ne mogu pomoći situaciji u kojoj se tvrtka VIKO nalazi, ali ni posjeti ostalim tvrtkama u gradu Varaždinu, ne mogu se okarakterizirati kao ništa drugo nego klasično zaokupljanje medijske pažnje jeftinim populizmom.”