Sadržaj s oznakom: prehrambena industrija
Objavljeno u Društvo | 12.6.2020.
Na Odjelu za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta Sjever obilježen Svjetski dan sigurnosti hrane
Povodom Svjetskog dana sigurnosti hrane, koji se drugu godinu za redom obilježava 7. lipnja, Odjel za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta Sjever i HGK Županijska komora Koprivnica organizirali su u petak, 5.…
Objavljeno u Video | 12.6.2023.
Sveučilište Sjever - otvorena nova zgrada Prehrambene tehnologije
Danas je svečano otvorena nova zgrada Prehrambene tehnologije Sveučilišta Sjever Sveučilišnog centra Koprivnica vrijedna više od dva milijuna eura. Svečanom otvorenju uime Grada Koprivnice prisustvovao je saborski zastupnik i gradonačelnik Mišel…
Objavljeno u Aktualno | 17.5.2020.
Konferencija Sveučilišta Sjever i HGK: Važno je biti samodostatan i imati jaku prehrambenu industriju
Prva online konferencija na Sveučilištu Sjever pod nazivom "Kako je prehrambena industrija preživjela COVID-19 krizu i što smo iz toga naučili", u organizaciji Odjela za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta Sjever i…
Objavljeno u Društvo | 9.10.2016.
"Tajna zdravlja": Kravlje i kozje mlijeko su za telad i kozliće, a ne za djecu
U današnje vrijeme ljudi su više nego ikada prije informirani o “zdravoj” prehrani, no s druge je strane sve više ljudi bolesno. Je li uistinu zdrava prehrana ona koja nam…
Objavljeno u Aktualno | 28.3.2016.
Milijarde se bacaju u smeće zbog oznake "najbolje upotrijebiti do..."
Svaki od oko 80 milijuna građana Njemačke godišnje baci 82 kilograma živežnih namirnica u smeće - dakle više od šest i pol milijuna tona. U pravilu, tek malo od toga…