Bespovratna sredstva za projekt nastupa na inozemnom sajmu poduzeću DERMA iz Varaždina

Napisao/la: Varaždinske vijesti -

Poduzeće DERMA d.d. iz Varaždina je u rujnu 2019. godine potpisalo Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt Povećanje prepoznatljivosti društva DERMA kroz nastup na inozemnom sajmu  prijavljenog na javni poziv „Internacionalizacija poslovanja MPS-ova – Faza 2“, a u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija. Ukupna vrijednost projekta je 265.425,00 HRK, a odobrena bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj iznose 137.894,40 HRK. Projekt se provodi u razdoblju od 7. 3. 2019. godine do 7. 3. 2020. godine. Dodijeljenom potporom, poduzeću su sufinancirani troškovi nastupa na  inozemnom sajmu IFFA u Frankfurtu, što će doprinijeti povećanju konkurentnosti i većoj prepoznatljivosti poduzeća.

Poduzeće DERMA je na sajmu IFFA prezentiralo vlastiti asortiman proizvoda koji obuhvaća prirodna crijeva i umjetne ovitke, ali i uslugu graviranja. Ciljevi samog izlaganja na sajmu IFFA bili su sljedeći: organizacija i provođenje prodajnih sastanaka u vezi sa proizvodnim programom i uslugama, povećanje prodaje putem novih narudžbi, poboljšanje i jačanje odnosa sa postojećim kupcima i partnerima komunikacijom "lice u lice", prikupljanje novih poslovnih kontakata i povećanje baze podataka potencijalnih kupaca, dobavljača i partnera, otvaranje novih tržišta, promocija proizvoda i usluga široj javnosti, istraživanje reakcija na cijene proizvoda i usluga, osluškivanje potreba tržišta, poboljšanje slike kompanije i branda, istraživanje tržišta i procjena konkurencije, upoznavanje inovacija i novih trendova.

U suradnji s Fine'sa Consultings timom, projekt je uspješno pripremljen i proveden unutar planiranog proračuna projekta te planiranog vremenskog razdoblja.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost poduzeća DERMA d.d.

New_Picture_1.png

Europska unija

„Zajedno do fondova EU“

 New_Picture_4.png

Republika Hrvatska

New_Picture_3.pngOperativni program konkurentnost i kohezija 

New_Picture_2.png

Europski strukturni i investicijski fondovi

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.