Za učenje stranih jezika i školu nogometa Općini Donja Voća 30.000 eura Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Za učenje stranih jezika i školu nogometa Općini Donja Voća 30.000 eura

VV | 31.7.2024. u 20:49h | Objavljeno u Našim krajem

- Iako, nažalost, iz zdravstvenih razloga, nisam mogla osobno prisustvovati svečanom potpisivanju i dodjeli Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u Ministarstvu demografije i useljeništva radi dodijeljenih 30.000 Općini Donja Voća za provedbu škole nogometa i učenju stranih jezika to nimalo ne umanjuje moj ponos i zadovoljstvo. Ugovor stiže poštom uskoro u Općinu Donja Voća, a nakon toga i skora realizacija projekta koji me osobno veoma veseli, osobito jer upravo ovakvi projekti doprinose najvažnijem u našoj maloj općini, a to je značajno doprinose cjelokupnom razvoju i obrazovanju naših najmlađih sumještana - istaknula je načelnica Općine Donja Voća Sanja Kočet.

Škole stranih jezika te škola nogometa, i to za djecu predškolske dobi i djecu od prvog do četvrtog razreda osnovne škole provodit će se od jeseni, a bit će besplatna.

- Planirano vremensko trajanje projekta je 12 mjeseci počevši od rujna ove godine. Stoga, već sada polako planirajte popodnevni raspored svojih mališana za jesen jer sadržaja će biti - poručila je i dodala kako će sve informacije biti objavljene na internet stranicama Općine Donja Voća.