Za liječenje Emanuela Mihalića (17) iz N. Vesi prikupljeno 22.500 kuna

Varaždinske vijesti | 25.6.2017. u 17:33h | Objavljeno u Našim krajem

Čak 22.500 kuna prikupljeno je za potrebe liječenja 17-godišnjeg mještanina Emanuela Mihalića na humanitarnoj glazbeno-sportskoj manifestaciji u Novoj Vesi održanoj u četvrtak.

Glazbeno-sportsku manifestaciju s ciljem prikupljanja sredstava za mladića koji boluje od raka organizirali su članovi Nogometnog kluba Nova Ves.
U sklopu manifestacije odigrane su utakmice između Druge gimnazije i NK Orač (juniori) koja je završila rezultatom 6:1, NK Varaždina i NK Nova Ves (3:1) te NK Rudar 47 i NK Majerja – veterani (2:2). Usto, održan je i pokazni trening najmlađih polaznika Škole Nogometa LUMEN.

Osim nogometa, igrala se i odbojka na pijesku (bez natjecateljskog karaktera), dok su vatrogasci VZO Petrijanec izveli pokaznu vježbu pod predpostavkom požara na objektu Područne škole Nova Ves.

U večernjim satima okupljene je zabavljao Amazona Band, dok je Zajednica sportskih udruga grada Varaždina donirala oko 200 porcija graha. Članovi udruge „Nova Ves u Srcu“ prodavali su pak suvenire koje su izradili polaznici njihovih tečaja te cvijeće koje je donirao Nikola Herceg.

- Po našoj slobodnoj procjeni, manifestacija je okupila između 1.500 do 2.000 ljudi koji su svojim prilozima pomogli u prikupljanju financijskih sredstava za Emanuela. Rezime svega je prikupljenih 22.500 kuna i jedna velika podrška Emanuelu od svih posjetitelja - poručili su iz NK Nova Ves i udruge Nova Ves u Srcu“ te ovim putem zahvalili svim sudionicima u programu te svima koji su prilozima pomogli u prikupljanju potrebne pomoći.

Označeno u