Vatreni show, glazbena večer, dječje igre, ples i piknik obilježili ljetnu večer u Margečanu Foto: Grad Ivanec

Vatreni show, glazbena večer, dječje igre, ples i piknik obilježili ljetnu večer u Margečanu

Varaždinske vijesti | 12.7.2022. u 17:19h | Objavljeno u Našim krajem

Vatreni show, glazbena večer, dječje igre, ples i piknik obilježili su proteklu subotu u Margečanu.

Za pravi vatreni spektakl te dašak čarolije i apstrakcije pobrinuli su se Koprivnički mušketiri i haramije, već dobro poznati i dobrodošli gosti u Margečanu.

Koprivničke povijesne postrojbe pažnju su i ovoga puta plijenile prikazavši umijeće baratanja vatrenim rekvizitima i „gutanja“ vatre. Divljenje gostiju nije izostalo, a srpanjska ljetna večer time je margečanski trg učinila još ljepšim, kreativnijim i maštovitijim mjestom.

Za dobru glazbu i ples ove je godine bio zadužen tamburaški sastav Mamurluk, koji je dobro poznatim notama i taktovima podigao raspoloženje i rasplesao goste. Svi posjetitelji bili su pozvani da sa sobom, za još bolji doživljaj, ponesu i dekice za piknik pa je cjelokupan ambijent odisao ljetnom, zabavnom i opuštenom atmosferom.

Kreativno osmišljena manifestacija, obogaćena raznolikim sadržajima za sve dobne skupine, pokazala je da Margečan ostaje središte društvenog života istočnog dijela grada Ivanca te da novoizgrađeni trg postaje omiljeno mjesto okupljanja, druženja te mjesto brojnih zabavno - glazbenih i inih manifestacija, a koje već niz godina uspješno organizira Udruga građana Margareta.

margecan_09072022_1.jpg

margecan_09072022_2.jpg

margecan_09072022_3.jpg

margecan_09072022_4.jpg

margecan_09072022_5.jpg