U subotu 5. biciklijada Općine Maruševec Foto: Općina Maruševec

U subotu 5. biciklijada Općine Maruševec

vv | 10.6.2022. u 19:20h | Objavljeno u Našim krajem

U subotu 11. lipnja, pod pokroviteljstvom Općine Maruševec i u organizaciji Udruge za šport i rekreaciju Gmajna, održat će se peta biciklijada Općine Maruševec.

Prijave za biciklijadu počinju u subotu, 11. lipnja od 12 sati na prostoru igrališta Gmajna u Čalincu, a start biciklijade predviđen je sat vremena kasnije. Start i cilj je na igralištu Gmajna u Čalincu, a biciklisti će se kretati u pravcu općina Vinica, Petrijanec i Vidovec.

Duljina biciklističke rute iznosi 28 kilometara, a odmor za bicikliste organiziran je na nekoliko lokacija uz okrijepu. Po povratku u Čalinec, za sudionike biciklijade organizator je pripremio hranu i piće. Startnina iznosi 20 kuna te uključuje majicu i vodu.

Cilj 5. biciklijade Općine Maruševec je povećanje svijesti o zdravim životnim navikama, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, ali i o važnosti ekološki osviještenog načina prijevoza.

Općina Maruševec poziva sve rekreativce s područja Varaždinske županije i šire da sudjeluju u 5. biciklijadi te da se pritom pridržavaju svih prometnih propisa.