U prepunoj sportskoj dvorani u Vidovcu obilježeno 30 godina rada Frizerskog salona Vesna Foto: Općina Vidovec

U prepunoj sportskoj dvorani u Vidovcu obilježeno 30 godina rada Frizerskog salona Vesna

Varaždinske vijesti | 13.6.2023. u 18:35h | Objavljeno u Našim krajem

Pred prepunom sportskom dvoranom u Vidovcu u nedjelju, 11. lipnja, upriličen je atraktivni Hair Show kojim je frizerska majstorica Vesna Ramušćak obilježila 30 godina rada svog frizerskog salona.

U atraktivnom programu brojna publika uživala je u reviji frizura te u modnoj reviji i plesnim točkama plesača iz vidovečke udruge "Eli".

- Još kao djevojčica češljala sam i šišala svoje lutke, od djetinjstva sam gajila ljubav prema kosi. Upisala sam frizersku školu, obavila sam praksu kod gospođe Vesne Martinović, a nakon mature zaposlila sam se u frizerskom salonu gospođe Irene Mišak. Drago mi je da sam joj na današnjoj proslavi mogla zahvaliti, jer je bila divna prema meni, bila mi je druga mama, dala mi je puno dragocjenih savjeta vezanih uz struku, ali i onih koji su mi bili korisni u privatnom životu. U njezinom salonu radila sam sedam godina, a onda sam 15. siječnja 1993. godine otvorila svoj frizerski salon, prvi u općini Vidovec. Postala sam obrtnica, a neke od mojih tadašnjih mušterija još su uvijek friziraju u mojem salonu, punih 30 godina. Kroz to vrijeme izučila sam 28 učenika, a danas u mom salonu u Zamlači rade Barbara Huđek i Ivana Ceglec - istaknula je ova frizerska majstorica na proslavi kojom je obilježila 30 godina svojega salona.

frizerski_salon_vesna_11062023_1.jpg

Na nedjeljnoj reviji frizura publika je imala prigodu uz njene kreacije vidjeti i frizure i njenih sadašnjih djelatnica te frizerskih majstorica koje su zanat izučile u Frizerskom salonu Vesna - Nikoline Hajsok, vlasnice Frizerskog salona Bela, Valentine Mešnjak, vlasnice Frizerskog salona Sensa iz Nedeljanca, Mateje Ljubek, vlasnice Frizerskog salona Royal M iz Nove Vesi, Stanislave Šobak, vlasnice Frizerskog salona Styling Art iz Majerja te njezinih gostiju - Nikoline Posavec iz salona Sensa i frizerskog majstora Marina Šimeka iz Varaždinskih Toplica.

frizerski_salon_vesna_11062023_4.jpg

Vesni Ramušćak na jubileju njezinog frizerskog salona na nedjeljnom Hair Showu čestitao je i Bruno Hranić, načelnik općine Vidovec.

- Uz čestitke Vesni na tri desetljeća njezinog frizerskog salona, posebno želim istaknuti njezin veliki doprinos razvoju obrtništva u našoj općini - naglasio je vidovečki načelnik.

Kao dugogodišnjoj istaknutoj obrtnici i članici Skupštine Udruženja hrvatskih obrtnika, Vesni Ramušćak čestitao je i Vladimir Bais, predsjednik Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin.

frizerski_salon_vesna_11062023_2.jpg

- Vesna je primjer kako uz puno truda i ulaganja, praćenja noviteta u struci, usavršavanja i ustrajnosti, obrtnik može opstati i pristojno živjeti od svoga rada - poručio je predsjednik varaždinskog Udruženja obrtnika, u čijem je članstvu 214 frizerskih obrta i ostalih djelatnosti za uljepšavanje.

U programu Hair Showa, koji je vodila radijska voditeljica Karmen Špiranec, održana je i modna revija modne marke - Broth, modne dizajnerice Blaženke Roth te obrta za izradu odjeće Brokat Snježane Radev.

frizerski_salon_vesna_11062023_3.jpg

- Zahvaljujem svima koji su mi pomogli da ovim Hair Showom obilježim 30 godina mog frizerskog salona, načelniku Hraniću, predsjedniku Udruženja hrvatskih obrtnika Vladimiru Baisu, ravnatelju osnovne škole u Vidovcu Predragu Mašiću, profesorici Verici Ozmec, gospođi Kseniji Fiket Plavec, voditeljici Karmen Špiranec, visažistici Mireli Magdić te sponzorima koji su podržali ovu priredbu - Restoranu i pizzeriji Popolare, Cvjećarnici Lotos, tvrtki Meyer, ASC, obrtu za prijevoz Enijan, autoprijevoznicima Zdenku Marenčiću i Božidaru Risu, Radio Megatonu, Salonu Premium iz Zagreba, Tokarskoj radnji Danijela Plantića, tvrtki Ivo - gradnja, Trgovini Ema, Uljari Županić, Diskontu TD iz Šijanca, tvrtki Cloud, tvrtki Magma, tvrtki Zgrebec automobili te tvrtki Kuene Hair Cosmetics - istaknula je Vesna Ramušćak nakon atraktivnog programa kojim je u sportskoj dvorani u Vidovcu obilježila 30 godina rada svog frizerskog salona.