U petak počinje trodnevna proslava Dana općine Veliki Bukovec Foto: VV arhiva / ilustracija

U petak počinje trodnevna proslava Dana općine Veliki Bukovec

Varaždinske vijesti | 3.10.2019. u 09:25h | Objavljeno u Našim krajem

U petak, 4. listopada, počinje trodnevni program obilježavanja Dana općine Veliki Bukovec, blagdana svetog Franje Asiškog.

Program u petak počet će u 17 sati svetom misom u župnoj crkvi sv. Franje Asiškog u Velikom Bukovcu. Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Veliki Bukovec počet će u 18.15 sati u Etno-eko selu "Sv. Franjo Asiški" – Agroturizam Požgaj u Velikom Bukovcu.

Proslava u Velikom Bukovcu nastavlja se u subotu, 5. listopada, natjecanjem u ribolovu – Kup udruga – na ribnjaku SRK Linjak, od 9 do 14 sati, a nakon natjecanja uslijedit će prigodno druženje uz pečene ribe. U 17 sati počet će sveta misa u župnoj crkvi sv. Franje Asiškog, a nakon mise koncert povodom proslave 30. obljetnice rada Mješovitog pjevačkog zbora "Sv. Franjo Asiški".

Trećeg dana obilježavanja Dana Općine Veliki Bukovec, u nedjelju, 6. listopada, od 12 sati bit će organizirani cjelodnevni sportsko-društveni događaji ispred Društvenog doma u Dubovici, s raznim sportskim igrama, druženjem uz pečenog vola i glazbu.