Objekt u sklopu sportskog centra Vinski potok će se dograditi

vv | 1.3.2024. u 11:14h | Objavljeno u Našim krajem

Temeljem potrebe mještana Stažnjevca i tamošnje Udruge za sport i rekreaciju za uređenjem objekta u sklopu sportskog centra Vinski potok, u srijedu, 28. veljače, u Gradskoj vijećnici Ivanec održan je radni sastanak s predstavnicima udruge i gradskim vijećnicima s tog područja, na kome je prezentirano idejno rješenje rekonstrukcije i dogradnje objekta.

Sastanak je održan pod predsjedanjem zamjenika gradonačelnika Marka Friščića, a nazočili su mu gradski vijećnici Nikola Sedlar i Miroslav Rohtek te predsjednik i član Vijeća MO-a Denis Šimek i Marko Lončar.

Radi se o postojećem objektu koji je Grad Ivanec proteklih godina legalizirao, a koji će tijekom ove godine biti opremljen i priključkom struje i vode. Dogradnjom će se u sklopu objekta urediti prijeko potrebni sanitarni čvorovi i kuhinja te spremište sportskih rekvizita, ukupne površine od oko 100 m2. Time će Stažnjevec dobiti još jedan vrijedan društveni prostor namijenjen okupljanju građana.

Ove godine još predstoji izrada glavnog projekta i ishođenje građevinske dozvole, a radovi kreću 2025. Izradu projektne dokumentacije financira Grad Ivanec u iznosu od 7.825 €.

vinski_potok1.jpg

vinski_potok2.jpg