Tjedan smijeha u Trnovcu Bartolovečkom: Dolaze Davor Dretar Drele i Vid Balog s komedijom „Remetinec“ Foto: Općina Trnovec Bartolovečki

Tjedan smijeha u Trnovcu Bartolovečkom: Dolaze Davor Dretar Drele i Vid Balog s komedijom „Remetinec“

J.Š./Varaždinske vijesti | 25.2.2018. u 11:50h | Objavljeno u Našim krajem

Od petak, 23. veljače, do nedjelje, 4. ožujka, u Varaždinskoj županiji održava se 9. Tjedan smijeha u organizaciji Kerekesh Teatra, a festival ponovo stiže i u Općinu Trnovec Bartolovečki.

Posljednjeg dana festivala, u nedjelju, 4. ožujka, u Općini Trnovec Bartolovečki, točnije u Šemovcu, gostovat će Davor Dretar Drele i Vid Balog s komedijom „Remetinec“, koja će u sportska dvorani Osnovne škole Šemovec biti izvedena u 18 sati.

Poznati komičarski par Vid i Drele na svoj će način, kroz niz minijatura, pojasniti političku i drugu stvarnost koja nas okružuje i, naravno, nasmijati publiku u Šemovcu.

Predstavu „Remetinec“ za 400-ak mještana osigurala je Općina Trnovec Bartolovečki. Tom prigodom, uoči Dana žena, predstavnici Općine cvijećem će darivati pripadnice ljepšeg spola.

Naime, poznati varaždinski glumci, otac i sin Ljubomir i Jan Kerekeš za 9. izdanje najposjećenijeg kazališnog festivala u Hrvatskoj pripremili su 50 predstava u 10 dana. Kerekesh teatar i gostujuća kazališta izvodit će ih u Varaždinu te 11 gradova i mjesta Varaždinske županije.