Socijalna samoposluga "Kruh sv. Antuna" organizira humanitarni malonogometni turnir

I.D./Varaždinske vijesti | 21.4.2016. u 09:50h | Objavljeno u Našim krajem

Socijalna samoposluga "Kruh sv. Antuna" iz Varaždina organizira humanitarni turnir u malom nogometu koji će se održati u subotu 30. travnja.

Od prosinca 2013. u Kozarčevoj ulici 26 u Varaždinu djeluje Socijalna samoposluga "Kruh sv. Antuna". Inicijativa je to ostvarena nastojanjem varaždinskog Franjevačkog svjetovnog reda i male skupine entuzijasta koji su pokrenuli ovaj humanitarni projekt.

Nakon uspješno održanog 1. humanitarnog turnira, odlučeno je da će se organizirati i 2. humanitarni turnir u malom nogometu pod nazivom "Socijalna samoposluga i prijatelji" kako bi se ova inicijativa uz druženje i sport još bolje predstavila Varaždincima te ih senzibilizirala za pomaganje.

Turnir će se održati u subotu 30. travnja na unutarnjim terenima TTS Sport centra, Ul. Ognjena Price 34 u Varaždinu. Prijave su moguće do 22. travnja. Kotizacija po prijavljenoj ekipi iznosi 300 kuna, a maksimalno je moguće prijaviti 12 igrača. Igralo bi se po sustavu 5 + 1, a vrijeme trajanja poluvremena ovisi o broju prijavljenih ekipa (2 x 10 minuta). Prihodi od kotizacija namijenjeni su za korisnike Socijalne samoposluge kojih je sada već više od 1.000, a troškovi podjele hrane su tjedno preko 10.000 kuna.

Odgovorna osoba za prijave ekipa je Alen Lacko, koordinator za medije Socijalne samoposluge "Kruh sv. Antuna". Prijave je moguće napraviti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela: 095/919-5000.