Smotra kazališnih amatera Varaždinske županije: U subotu u Ivancu puno smijeha i zabave! Foto: KUD Lepoglasvki pušlek/FB/ilustracija

Smotra kazališnih amatera Varaždinske županije: U subotu u Ivancu puno smijeha i zabave!

Grad Ivanec/vv | 14.4.2023. u 15:11h | Objavljeno u Našim krajem

Ivanec će ove subote, 15. travnja, biti domaćin 13. smotre kazališnih amatera Varaždinske županije. Na smotri će nastupiti četiri kazališne družine koje će svojim izvedbama nastojati izboriti plasman na državnu smotru. 

Manifestacija počinje u 15 sati u Kinodvorani Ivanec. Boje Grada Ivanca „brani“ Glumačka družina Komedijaši iz Stažnjevca, koja smotru otvara svojom komedijom Ljubavi pod krinkom.

Nakon njih nastupa Dramska sekcija „Ka Te briga Mi“ KUD-a Petrijanec izvedbom predstave Baby boom; slijedi KUD Lepoglavski pušlek s predstavom Jura se strelil, dok će Udruga žena Općine Sveti Đurđ izvesti komediju Život posle korone.

Ulaz na sve predstave je besplatan pa se pozivaju svi građani da dođu u subotu poslijepodne u Kino Ivanec i zabave se uz izvedbe pučkih teatara.

Pokrovitelji smotre su Ministarstvo kulture i medija, Varaždinska županija i Grad Ivanec, koji je i novčano podupire. Smotru organiziraju Zajednica kulturno-umjetničkih udruga Varaždinska županije i KUU Stažnjevec.

10985.jpeg