Sinišu Pšaka i prijatelje iz "Života na vagi" ugostili predstavnici Općine Cestica

M.P./Varaždinske vijesti | 27.1.2018. u 18:39h | Objavljeno u Našim krajem

Dva sata prije nego što će danas u 19.20 sati predvođeni Sinišom Pšakom istrčati na teren i odigrati malonogometnu utakmicu, natjecatelje showa "Život na vagi" primili su predstavnici Općine Cestica.

Naime, upravo će se ekipa općinara iz Cestice te članova uprave domaćina turnira, NK Bratstva Virje, suprotstaviti ekipi natjecatelja iz popularnog showa koju će voditi Ivana Stapić.

Siniša, inače rodom iz Otoka Virje, prijatelje iz popularnog showa ovaj je vikend pozvao u Cesticu kako bi se podružili, a usput se okušali i u malom nogometu.

- Pozvao sam najbolje prijatelje iz showa Saru, Ivanu, Paška, Doriana, Dedu i Josipa da sa mnom odigraju revijalnu utakmicu, no u kojoj će cilj biti druženje, a manje rezultat. Svi smo si inače ostali dobri poslije showa, čujemo se praktički na dnevnoj bazi te se posjećujemo - rekao nam je Siniša.

On je, podsjetimo, u show ušao sa 191,3 kilograma, a iz njega izašao sa 70,8 kilograma manje, odnosno sa 120,5 kilograma. Trenutno je na 116 kilograma.

- Kilogrami idu dalje, trudim se...No, s 1. veljačem počinjem raditi u jednoj tvrtci u Donjem Vratnu pa će mi ići nešto sporije nego sada, trenirat ću samo jednom dnevno, sada primjerice treniram dva puta dnevno, no i dalje ću se pridržavati svega što sam naučio i paziti što jedem - naglasio je Siniša.

20180127 171628

Načelnik Mirko Korotaj zahvalio je Siniši što je organizirao revijalnu utakmicu i u šali im poručio "da se pripaze" jer su općinari "igrali po dva sata dnevno".

- Svi vam se divimo na onome što ste prošli, to je bilo nevjerojatno iskustvo za sve vas, a možda bi dobro došlo i nama koji bi također trebali smanjiti koju kilu - našalio se Korotaj i nasmijao sve natjecatelje.

Oni su načelniku pak zahvalili što ih je primio te na uručenom poklonu, dok je Paško Karlo poručio kako ih je sve spojio upravo Siniša.

- Iskoristite ga maksimalno koliko možete, on je duša od čovjeka - komentirao je Paško, dok je Mladen Iviš napomenuo kako je ovo predivan kraj te da su ljudi jako srdačni i susretljivi.

Siniša je zahvalio svojim prijateljima na dolasku te predstavnicima Općine i NK Bratstvo, no ponajviše svojoj obitelji koja je uvijek bila uz njega.

20180127 171635

 

20180127 170902

Označeno u