SDP organizira proslave Praznika rada u Varaždinu, Ludbregu, Ivancu i Petrijancu Foto: VV arhiva / ilustracija

SDP organizira proslave Praznika rada u Varaždinu, Ludbregu, Ivancu i Petrijancu

Varaždinske vijesti | 29.4.2024. u 10:40h | Objavljeno u Našim krajem

Gradske organizacije SDP-a organiziraju proslave Praznika rada na svojim područjima diljem Varaždinske županije i to u Varaždinu, Ludbregu, Ivancu i Petrijancu.

Ovu srijedu u sklopu obilježavanja Praznika rada SDP Ludbreg tradicionalno organizira proslavu u Lovačkom domu LD “Srnjak” u 12 sati uz bogat program. Uz tradicionalnu podjelu graha i lovačkog gulaša, predviđena je živa glazba i humanitarna tombola.

Sumještane već tradicionalno grah-varivom i pićem časti Gradska organizacija SDP-a Ivanec. Na sam Praznik rada druženje će se održati na terasi ribičkog doma ŠRD-a Ivanec. Početak je u 11 sati.

Grad Varaždin i ove godine povodom Praznika rada priprema veliku proslavu na Dravi. Okupljanje počinje od 9:30 na Izletištu Drava (Dravski bazeni). Zamjenik varaždinskog gradonačelnika Miroslav Marković pozvao je sve sugrađane da dođu na proslavu te da rađe dođu biciklom ili pješke nego automobilom.

U Zelendvoru, u Općini Petrijanec, prvomajsko druženje održat će se s početkom u 9:00 sati. Besplatna podjela graha počinje u 12:00 sati. Održat će se malonogometni turnir, turnir u beli te pikado. Za mali nogomet u kavezu potrebno se prijaviti na 098/405 566, a za belu na 099 258 5615. Sav prihod od donacija i kotizacije namijenjen je našoj Udruzi udomitelja za djecu i mlade Varaždinske županije “Zipka” za provedbu njihovih aktivnosti.