SDP Novi Marof o Podrutama: "Spremni smo i blokirati eventualne nečasne radnje"

vv | 29.7.2022. u 20:39h | Objavljeno u Našim krajem

Priopćenje GO SDP-a Novi Marof prenosimo u cijelosti.

- Gradski odbor SDP-a grada Novog Marofa u svom radu uvijek će se zalagati za razvoj Novog Marofa stoga će uvijek podržavati otvaranje novih radnih mjesta na području grada, poboljšanje uvjeta rada te osiguranje boljeg života svih građanki i građana.

Otvaranje bilo kojeg radnog mjesta, odnosno sve nove investicije na području grada moraju biti u skladu sa svim zakonskim propisima RH-a odnosno u skladu sa svim suvremenim tekovinama današnje civilizacije. Na prvom mjestu je svakako zdravlje naših sugrađana te očuvanje prirode i okoliša našeg Novog Marofa. 

Upravo iz tog razloga pozivamo državne institucije da se kod donošenja odluka vezano uz investiciju u Podrutama vode svim pozitivnim zakonskim propisima te u prvom redu da vode brigu o zdravlju i sigurnosti mještana.

Tražimo pravovremene i točne te javno objavljene informacije.

Gradska organizacija SDP-a Novog Marofa spremna je zajedno sa svim mještanima boriti se svim demokratski dopuštenim sredstvima radi zaštite interesa naših sugrađana, prije svega njihovog zdravlja. Spremni smo i blokirati eventualne nečasne radnje - stoji u priopćenju koje potpisuje Jasmin Drčec, predsjednik GO SDP-a.

.