Rođendan dječjeg vrtića Zeko u Cestici - nakon priredbe, djeca se počastila tortom

VV | 4.10.2022. u 08:54h | Objavljeno u Našim krajem

Pred 19 godina u općini Cestica s radom je započeo Dječji vrtić Zeko. Za obljetnicu rada vrtića djeca zajedno s odgojiteljima organiziraju prigodnu priredbu pa je tako bilo i ove godine, u ponedjeljak, 3. listopada 2022. godine.

Sama priredba započela je u 10 sati, a u izvođenju samog programa sudjelovalo je preko 60 djece. Za nastup stariju grupu polaznika pripremile su odgojiteljice Doroteja, Lucija, Monika i Igor, a u pripremi im se pridružila i Irena Jamnik  koja vodi brigu o polaznicima s poteškoćama u razvoju.

Na rad Dječjeg vrtića Zeko osvrnula se vlasnica Anka Tomasović koja je istaknula da je pred 25 godina u Varaždinu osnovan Dječji vrtić Zeko, a zahvalnost rukovodstvu i osoblju vrtića za vođenje brige o djeci s područja općine Cestica uputio je načelnik Mirko Korotaj. U ime odgojitelja nazočnima se obratio Igor Pšag, a proslavi rođendana bile su prisutne i ravnateljica vrtića Brankica Vidrač i voditeljica Tanja Vuzem.

Načelnik Mirko Korotaj za djecu vrtića predao je prigodan poklon, a nakon priredbe sudionici su se počastili ukusnom tortom.

Djecji_vrtic_Zeko_2_Cestica.jpg

Djecji_vrtic_Zeko_3_Cestica.jpg