"Rastimo zajedno" u vrtiću Škrinjica: Pomoć roditeljima u razvoju djece Foto: Općina Vidovec

"Rastimo zajedno" u vrtiću Škrinjica: Pomoć roditeljima u razvoju djece

Varaždinske vijesti | 27.4.2024. u 16:46h | Objavljeno u Našim krajem

U srijedu, 24. travnja završio je ciklus radionica pod nazivom "Rastimo zajedno" u Dječjem vrtiću "Škrinjica" Vidovec. Radionice su vodile pedagoginja Natalija Štefek i odgojiteljica Martina Ljubek s ciljem pružanja podrške u važnom procesu roditeljstva i djetetovog razvoja.

Tijekom ovog ciklusa, roditelji su imali priliku sudjelovati u interaktivnim radionicama i diskusijama koje su obuhvatile niz tema relevantnih za odgoj i razvoj djece. Roditelji su dobili savjete i strategije o načinima kako poticati emocionalni, kognitivni i socijalni razvoj djeteta u svakodnevnom životu.

- Kroz radionice smo zajedno istraživali različite pristupe odgoju, razmjenjivali iskustva te stvarali podržavajuću i poticajnu zajednicu roditelja. Bilo nam je izuzetno zadovoljstvo vidjeti angažman i entuzijazam svih sudionika. Hvala svima koji su se odazvali i sudjelovali u našim radionicama "Rastimo zajedno". Veselimo se nastavku naše suradnje i zajedničkom putovanju u roditeljstvu - poručili su iz Dječjeg vrtića "Škrinjica".

vidovec_skrinjica_rastimo_zajedno_24042024_2.jpeg

vidovec_skrinjica_rastimo_zajedno_24042024_1.jpeg