PETRIJANEC Raspisan općinski natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima Foto: VV arhiva

PETRIJANEC Raspisan općinski natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima

Varaždinske vijesti | 15.10.2024. u 19:20h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Petrijanec u školskoj/akademskoj 2024./2025. godini daje stipendije nadarenim učenicima srednjih škola i studentima.

Za školsku/akademsku 2024./2025. godinu dodijelit će se stipendije u sljedećim iznosima: učenicima srednjih škola sa sjedištem na području Varaždinske županije 35,00 eura, studentima polaznicima visokih učilišta sa sjedištem na području Varaždinske županije 45,00 eura, studentima polaznicima visokih učilišta sa sjedištem na području Međimurske županije 55,00 eura, a studentima polaznicima visokih učilišta sa sjedištem izvan Varaždinske županije i Međimurske županije ili u stranoj državi 85,00 eura.

Konačan broj stipendija utvrdit će se utroškom sredstava iz proračuna Općine Petrijanec, a prema utvrđenoj rang listi kandidata.

- Natječaj za dodjelu stipendija nadarenim učenicima srednjih škola i studentima s područja općine Petrijanec objavljen je 15. listopada 2024. godine na oglasnoj ploči i na internetskim stranicama Općine Petrijanec - www.petrijanec.hr. Na internetskim stranicama Općine Petrijanec moći ćete preuzeti tekst natječaja i pripadajuće obrasce koje ćete ispunjavati prilikom prijave na natječaj. Pozivam Vas da se odazovete na natječaj - poručio je općinski načelnik Željko Posavec.