Ovog petka počinju upisi za Odred izviđača "SIRIUS"

| 16.9.2020. u 18:52h | Objavljeno u Našim krajem
Pozivaju se se svi zainteresirani učenici od 3.-8. razreda osnovnih škola na području Varaždina, da dođu na upis u izviđaču (skautsku) organizaciju u petak 18.09.2020. u 18,30 sati ispred zgrade udruga u Graberju 33 u Varaždinu. U navedenom terminu će biti održan prvi pokazni sastanak na otvorenom, roditeljski sastanak te dogovori za buduće aktivnosti (tjedne sastanke, izlete, akciju "Ulicama Varaždina" i dr.). Više o izviđačkoj organizaciji i našoj udruzi možete saznati na slijedećem linku: http://oi-sirius.hr/?page_id=218  , našim FB i web stranicama (www.oi-sirius.hr) te web stranicama našeg Saveza izviđača Hrvatske, www.scouts.hr
Predprijave za upis u Odred izviđača "SIRIUS" možete napraviti slanjem e-maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  sa osnovnim podacima o budućem članu (ime i prezime, naziv osnovne škole, razred).
Također ako niste u mogućnosti doći na prvi sastanak u petak pošaljite predprijavu pa ćemo možda moći dogovoriti i neki dodatni termin.
IMG_2793.JPG